muzikaal

Posted by in Proza

’t Is een beetje gelijk ze zeggen in elk liedje.

Een gevoel van verlangen en ontlading – afwachten en fixatie op alles wat dat gij zijt. En oh – ge zijt. Mijn hoofd, dat tolt en duizelt gelijk nooit tevoren en mijn lijf, dat trilt onstopbaar door de onstilbare honger naar u en uw ogen en uw lijf tegen dat van mij.
En uwe geur die overal rondom mij is, die laat mij kopje onder gaan in een toekomstbeeld van u en mij – van ons en wat zou kunnen zijn. Uw haren die omklemmen mijn vingers wanneer ik u dichter bij mij wil krijgen en uw benen, die doen hetzelfde met mijn lijf. ‘k Voel u op en in mij en wanneer ge in mijn ogen kijkt, dan ken ik mijn eigen naam niet meer. Alleen nog de uwe.

Gij zijt mijn vinyl verlangen – mijn muzikale toonladder die elke noot van mijn zijn probleemloos weet te bespelen. Ge zingt mijn naam en beslaat elke gevoelige snaar die ge maar kunt raken. Mijn hart drumt een eindeloze mars van plezier en verrukking wanneer ge in mijn buurt bent of dat in ieder geval bijna zijt. Mijn hoofd dat gonst en spint wanneer gij aan ’t praten zijt want dan hoor ik uw stem
– en uw stem is eigenlijk alles wat ik wil horen.

Hoort ge het? Hoe elke millimeter van mijn lijf dag en nacht smeekt om ietsje dichter bij u te zijn? Weet ge het? Hoe gij dag en nacht elk hoekje van mijn hoofd inpalmt?

Ge weet het. Ik weet, dat ge het weet.